Live

Cosmin Matei a fost trimis la izolare

Publicat pe 31 iulie 2020

Gheorghe Hagi demonstrează încă o dată că are toleranță zero față de actele de indisciplină. În urma unor imagini apărute în presă, „Regele“ a decis să îl trimită la izolare pe Cosmin Matei. Mijlocașul n-a respectat regulile de distanțare socială impuse de conducătorii clubului în plină pandemie de coronavirus și cel mai probabil va părăsi pe FC Viitorul la finalul campionatului.

Cei mai îndreptățiți să vorbească despre efectele negative ale infectării cu virusul Sars-Cov2 asupra activității unui club de fotbal sunt cei de la Dinamo și CFR Cluj. Cele două exemple se pare că n-au fost suficiente și pentru Cosmin Matei. Fotbalistul lui FC Viitorul a fost surprins în câteva imagini apărute în presă într-un loc aglomerat și fără să respecte nici o regulă de distanțare socială pentru prevenirea îmbolnăvirii cu coronavirus. Jucătorul a fost băgat imediat în ședință de Gheorghe Hagi și ceilalți conducători ai clubului constănțean, care au decis să îl trimită în izolare pe mijlocaș.

„Jucătorul Cosmin Matei nu mai are voie să se antreneze cu echipa și va urma protocolul de izolare impus de autorități în astfel de situații, urmând a fi testat înainte de a reveni la programul de pregătire“, se arată în comunicatul celor de la FC Viitorul.

De asemenea, prin vocea președintelui Gheorghe Popescu, formația constănțeană a precizat că împotriva lui Cosmin Matei urmează să se ia măsurile disciplinare necesare pentru încălcarea Regulamentului Intern al clubului.

În aceste condiții, având în vedere gravitatea situației și toleranță scăzută pe care o are Gheorghe Hagi față de astfel de încălcări, este greu de crezut că mijlocașul va mai fi prezent în lotul lui FC Viitorul și în sezonul următor.

De altfel, Matei nici n-a reușit să se impună la echipă de când a revenit sub comanda lui Hagi, în luna septembrie a anului trecut. De atunci, el a fost folosit în 24 de partide și a înscris patru goluri, însă de cele mai multe ori a început meciul din postura de rezervă sau a fost schimbat după pauză.


Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233