dobroge.tv

Live

A plouat cu goluri la Sala Sporturilor

18 ianuarie 2022

A plouat cu goluri în weekend, la Sala Sporturilor din Constanța. Cea de a patra ediție a turneului de fotbal în sală Trofeul Liga Old Boys a debutat sâmbătă spre bucuria fanilor futsalului. Meciul vedetă a fost cel dintre fosta deținătoare a titlului, Star Farul, și echipa Farului Constanța.

Publicitate

După doi ani de pauză cauzată de pandemia de coronavirus, fotbalul în sală a fost reluat weekendul trecut la Constanța odată cu organizarea celei de-a patra ediții a Trofeului Liga Old Boys. Nu mai puțin de 18 echipe au luat startul la ediția din 2022, iar alte 14 în întrecerea dedicată veteranilor.

Interesul față de această competiție s-a reflectat și în tribunele Sălii Sporturilor din Constanța, unde doar restricțiile impuse de autorități au făcut ca aceastea să nu se umple până la refuz. Spectacolul a fost și el pe măsura așteptărilor, fotbaliștii din teren, chiar dacă majoritatea amatori, făcând deliciul publicului grație fazelor făcute și a golurilor înscrise. 

Dintre cele 23 de partide programate în weekend, meciul vedetă a fost cel dintre Star Farul și Farul Constanța, lotul acesteia din urmă fiind alcătuit exclusiv din foști și actuali reprezentanți a „marinarilor“, printre care se numără Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu sau Ciprian Marica. 

Victoria a revenit celor de la Star Farul, care s-au impus cu un neașteptat 9-1, depunându-și astfel candidatura la câștigarea trofeului.

Întrecerile din cadrul ediției cu numărul patru a Trofeului Liga Old Boys la fotbal în sală vor continua duminică, când sunt programate alte partide electrizante.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233