dobroge.tv

Live

A plouat cu goluri la Sala Sporturilor

18 ianuarie 2022
Publicitate

A plouat cu goluri în weekend, la Sala Sporturilor din Constanța. Cea de a patra ediție a turneului de fotbal în sală Trofeul Liga Old Boys a debutat sâmbătă spre bucuria fanilor futsalului. Meciul vedetă a fost cel dintre fosta deținătoare a titlului, Star Farul, și echipa Farului Constanța.

După doi ani de pauză cauzată de pandemia de coronavirus, fotbalul în sală a fost reluat weekendul trecut la Constanța odată cu organizarea celei de-a patra ediții a Trofeului Liga Old Boys. Nu mai puțin de 18 echipe au luat startul la ediția din 2022, iar alte 14 în întrecerea dedicată veteranilor.

Interesul față de această competiție s-a reflectat și în tribunele Sălii Sporturilor din Constanța, unde doar restricțiile impuse de autorități au făcut ca aceastea să nu se umple până la refuz. Spectacolul a fost și el pe măsura așteptărilor, fotbaliștii din teren, chiar dacă majoritatea amatori, făcând deliciul publicului grație fazelor făcute și a golurilor înscrise. 

Dintre cele 23 de partide programate în weekend, meciul vedetă a fost cel dintre Star Farul și Farul Constanța, lotul acesteia din urmă fiind alcătuit exclusiv din foști și actuali reprezentanți a „marinarilor“, printre care se numără Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu sau Ciprian Marica. 

Victoria a revenit celor de la Star Farul, care s-au impus cu un neașteptat 9-1, depunându-și astfel candidatura la câștigarea trofeului.

Întrecerile din cadrul ediției cu numărul patru a Trofeului Liga Old Boys la fotbal în sală vor continua duminică, când sunt programate alte partide electrizante.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233