dobroge.tv

Live

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open

24 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Aventura Simonei Halep la ediția din acest an a Australian Open s-a încheiat în faza optimilor de finală. Constănțeanca a fost învinsă în această dimineață de franțuzoaica Alize Cornet în trei seturi, la capătul unui meci ce a durat peste două ore și jumătate și s-a disputat pe o căldură infernală.

Speranțele Simonei Halep la o nouă finală la Australian Open au fost spulberate luni dimineață de franțuzoaica Alize Cornet, în faza optimilor de finală. Desfășurată pe o căldură insuportabilă, confruntarea a fost una echilibrată în primul set, ambele jucătoare mergând cap la cap.

Diferența a fost făcută pe finalul primul parțial, când Cornet a forțat și a trecut în avantaj la seturi. Halep n-a renunțat la luptă și, în ciuda unor probleme musculare, a reușit să restabilească egalitatea la general. În decisiv, miza partidei dar mai ales efortul depus de ambele jucătoare și-a spus din plin cuvântul astfel că diferența s-a făcut la jumătatea setului, când Cornet a forțat suficient cât să obțină breakul și victoria. S-a încheiat 6-4, 3-6, 6-4, rezultat în urma căruia franțuzoaica s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de mare șlem.

"Cu siguranță a fost o luptă grea, iar ea s-a dovedit a fi mai puternică decât mine în finalul meciului. Așa că merită toate felicitările pentru această victorie. Cred ca am jucat bine, doar că am ratat câteva oportunități, câteva ocazii, dar sunt foarte mulțumită de felul în care am luptat, iar astea este cel mai important", a declarat Simona Halep.

Pentru prezența în faza optimilor de finală Halep s-a ales cu un cec de 328.000 de dolari australieni şi 240 de puncte WTA. Din păcate pentru constănțeancă, ratarea calificării în sferturile de finală se va resimți și în ierarhia mondială. Aflată înaitea turneului de la antipozi pe locul 15, Halep va pica la sfârșitul competiției până pe locul 23, cea mai prostă poziție din ultimii nouă ani.

Sursă foto: Arhivă Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233