dobroge.tv

Live

Victorie cu emoții pentru Farul

25 ianuarie 2022
Publicitate

Farul Constanța a câștigat prima „finală“ în drumul către calificarea în play-off-ul Ligii Întâi la fotbal. „Marinarii“ s-au impus aseară cu scorul de 3-2 în fața celor de la FC U Craiova 1948 și și-au consolidat locul șase în clasament. Aflat la primul meci în tricoul Farului, Omoh a fost omul meciului, reușind să își treacă în cont o dublă chiar în prima repriză a partidei.

Primul meci oficial din 2022 pentru Farul a debutat cum nu se putea mai bine pentru „marinari“. Transferat la echipă în această iarnă, nigerianul Michael Omoh a înscris primul său gol după doar cinci minute de joc, cu o execuție care nu i-a lăsat prea multe șanse portarului advers. 

Avantajul constănțenilor pe tabela de marcaj a fost dublat în minutul 30 al meciului, prin golgheterul Betancor, care a dejucat perfect pasul la off-side făcut de fundașii oltenilor. Recitalul elevilor lui Gheorghe Hagi a continuat până înaintea pauzei, când același Omoh a mai oferit un moment de tehnicitate și a înscris pentru 3-0. 

Revenirea de la cabine a adus în teren o echipă a Craiovei mult mai motivată, care a reușit să reducă din diferență după doar cinci minute de joc. A urmat apoi o confruntare pe contre, cu cele două formații trecându-și în cont ocazii importante de a marca, însă fără efect pe tabela de marcaj. În minutul 79 s-a consumat una dintre fazele controversate ale meciului, când Sidibe de la craioveni a cerut lovitură de la 11 metri. 

Centralul întâlnirii a considerat însă că acesta a simulat și i-a acordat cartonaș galben. Luați prin surprindere de elanul oltenilor, „marinarii“ n-au mai avut reacție și au mai primit un gol chiar în final, prin Asamoah, și scăpat apoi miraculus la ocazia uriașă a lui Sidibe. S-a încheiat 3-2 pentru Farul, care obține astfel o victorie foarte importantă în economia luptei pentru calificarea în play-off-ul campionatului.

În urma acestui rezultat, Farul a profitat de pasul greșit făcut de contracandidatele la un loc de play-off și și-a consolidat poziția a șasea în clasamentul Ligii Întâi, cu 35 de puncte. În runda următoare, „marinarii“ vor juca sâmbătă după amiază pe terenul Academicii Clinceni, ocupanta ultimului loc.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233