dobroge.tv

Live

CFR Cluj a obţinut al treilea său titlu consecutiv de campioană a României la fotbal

04 august 2020
Publicitate

CFR Cluj este vechea și noua campioană a României. Ardelenii au câștigat aseară cu 3-1 confrutarea cu Universitatea Craiova și au câștigat al treilea titlul consecutiv în Liga Întâi.

Finala campionatului, așa cum a fost denumită partida după decizia Federației Române de Fotbal, a început cu oltenii lui Bergodi în atac. Dan Nistor a fost cel care a deschis scorul cu o super execuție și i-a făcut fanii Universității să viseze la un nou titlu în Bănie. 

Ceferiștii nu au acuzat șocul primirii golului și până la pauză au restabilit egalitatea prin Vinicius. Plusul de experiență al formației pregătită de Dan Petrescu și-a spus cuvântul în actul secund, astfel că ardelenii au mai înscris de două ori până la finalul meciului prin Boli și Deac. 

S-a încheiat 3-1 pentru CFR Cluj, care a cucerit astfel cel de-al șaselea titlu de campioană a României și al treilea consecutiv. La cabine, ardelenii au declanșat fiesta.

Odată cu această partidă sezonul competițional în Liga Întâi a fost declarat încheiat iar Federația Română de Fotbal a putut trimite încă de luni noapte la UEFA lista formațiilor românești care vor participa în Cupele Europene. Astfel, dacă CFR Cluj va evolua în preliminariile Ligii Campionilor, Universitatea Craiova, FC Botoșani și FCSB vor juca pentru calificarea în grupele Europa League.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233