dobroge.tv

Live

FC Viitorul termină sezonul pe terenul lui Dinamo

04 august 2020
Publicitate

FC Viitorul va termina pe teren actualul sezon al Ligii Întâi la fotbal. Pus în pericol la un momentdat de pandemia de coronavirus campionatul își va disputa miercuri după-amiază ultima etapă din faza play-out-ului. Constănțenii vor evolua la București, contra lui Dinamo, formație care încă speră să evite retrogradarea, chiar dacă șansele sunt aproape nule în momentul de față.

Programul Ligii Întâi din acest final de campionat se schimbă de la o zi la alta spre nedumerirea formațiilor implicate în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă sunt scăpați de aceste griji și mai mult ca sigur vor încheia play-out-ul pe primul loc, cei de la Viitorul s-au declarat și ei surprinși când au aflat că urmează să joace miercuri ultima etapă de campionat.

Chiar dacă nu vor putea alinia cea mai bună formulă, constănțenii susțin că vor juca la victorie contra lui Dinamo, echipă care face eforturi disperate pentru a se menține în Liga întâi.

Dinamo București – FC Viitorul Constanța, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii Întâi la fotbal se dispută miercuri, cu începere de la ora 17.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233