dobroge.tv

Live

Momentul adevărului pentru FC Farul

05 august 2020
Publicitate

FC Farul a intrat în febra celui mai tare meci amical din această vară. „Marinarii“ vor juca mâine, la Buftea, împotriva reprezentativei de tineret a României, echipă care se pregătește să reia confruntările din preliminariile Campionatului European de anul viitor.

După aproape o lună de antrenamente, elevii lui Ianis Zicu vor avea în sfârșit parte de un meci amical. Și nu orice amical, ci unul de gală, în care își vor măsura forțele cu tinerele speranțe ale fotbalului românesc. 

Fariștii vor întâlni joi la Centrul Național de Fotbal de la Buftea reprezentativa sub 21 de ani a României, într-un ultim meci de verificare pentru elevii lui Adrian Mutu înaintea reluării campaniei de calificare la Campionatul European.

Naționala de tineret a României efectuează în această perioadă primul stagiu de pregătire sub comanda lui Adrian Mutu, pe care îl va încheia joi seară, după meciul amical cu FC Farul. 

Reprezentativa sub 21 se află în plină campanie de calificare la turneul final de anul viitor, urmând ca meciurile din preliminarii să fie reluate începând cu luna septembrie. În clasamentul Grupei a 8-a, din care fac parte și tricolorii micii, Danemarca ocupă primul loc, cu 15 puncte, urmată de România, cu 10 puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233