dobroge.tv

Live

Mai multe echipe în Liga Întâi

06 august 2020
Publicitate

Dinamo București a scăpat oficial de retrogradare. Federația Română de Fotbal a anunțat că din sezonul viitor numărul echipelor participante va fi de 16, în loc de 14 cât a fost până acum. Astfel, alb-roșii, care erau pe penultimul loc nu vor mai retrograda direct, în timp ce ultima clasată, Chindia Târgoviște, va juca barajul de menținere contra celor de la CS Mioveni.

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis, joi, majorarea numărului echipelor din Liga I de la 14 la 16 începând cu sezonul 2020-2021. 

Principalele echipe avantajate de această hotărâre sunt Politehnica Iași, care ar fi trebuit să joace la baraj, și Dinamo, care ar fi trebuit retrogradată direct conform poziției din clasament. În cazul acesteia din urmă, până la această decizie ea se afla pe penultimul loc al clasamentului pentru că nu şi-a putut disputa cinci meciuri ca urmare a cazurilor de COVID-19 din lot.

Potrivit calendarului stabilit de Federația Româna de Fotbal, barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga Întâi se va disputa în dublă manșă pe 9 şi 12 august, între Chindia Târgoviște și CS Mioveni. 

Noul sezon în Liga Întâi este programat să înceapă la data de 22 august. Sezonul regulat va avea 30 de runde, cu meciuri tur-retur între toate echipele. Ulterior, primele 6 vor merge în play-off, iar ultimele 10 vor evolua în play-out.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233