dobroge.tv

Live

Farul a pierdut și în fața Craiovei

10 august 2020
Publicitate

FC Farul a debutat cu două înfrângeri seria meciurilor amicale din această vară. După ce au pierdut la scor în fața selecționatei de tineret a României, „marinarii“ au cedat și în fața nou promovatei în Liga a doua FC Universitatea Craiova 1948.

La mai puțin de 48 de ore de la partida disputată în compania tricolorilor mici ai lui Adrian Mutu, Ianis Zicu și-a testat jucătorii și contra celor de la FC Universitatea Craiova 1948, echipă ce a promovat sezonul trecut în Liga a doua. 

Meciul de pe stadionul „Juventus Colentina“ din București a fost controlat în cea mai mare parte a sa de formația olteană, care a și deschis scorul în prima repriză. „Marinarii“ au trecut pe lângă egalare chiar înainte de pauză, dar Cărăuș a executat slab lovitura de la 11 metri și i-a permis portarului să rețină. 

După revenirea de la cabine, cei care au dictat tonul au fost tot oltenii, care au mai înscris o dată în minutul 50 și au stabilit astfel scorul final a întâlnirii. 

Pentru FC Farul acesta a fost al doilea meci amical disputat în această vară, în care a înregistrat două înfrângeri și a primit opt goluri. După disputatea celor două meciuri, „marinarii“ au revenit la Constanța unde își vor continua pregătirea înaintea startului în noul sezon al Ligii a doua.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233