Live

Farul a pierdut și în fața Craiovei

FC Farul a debutat cu două înfrângeri seria meciurilor amicale din această vară. După ce au pierdut la scor în fața selecționatei de tineret a României, „marinarii“ au cedat și în fața nou promovatei în Liga a doua FC Universitatea Craiova 1948.

La mai puțin de 48 de ore de la partida disputată în compania tricolorilor mici ai lui Adrian Mutu, Ianis Zicu și-a testat jucătorii și contra celor de la FC Universitatea Craiova 1948, echipă ce a promovat sezonul trecut în Liga a doua. 

Meciul de pe stadionul „Juventus Colentina“ din București a fost controlat în cea mai mare parte a sa de formația olteană, care a și deschis scorul în prima repriză. „Marinarii“ au trecut pe lângă egalare chiar înainte de pauză, dar Cărăuș a executat slab lovitura de la 11 metri și i-a permis portarului să rețină. 

După revenirea de la cabine, cei care au dictat tonul au fost tot oltenii, care au mai înscris o dată în minutul 50 și au stabilit astfel scorul final a întâlnirii. 

Pentru FC Farul acesta a fost al doilea meci amical disputat în această vară, în care a înregistrat două înfrângeri și a primit opt goluri. După disputatea celor două meciuri, „marinarii“ au revenit la Constanța unde își vor continua pregătirea înaintea startului în noul sezon al Ligii a doua.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233