dobroge.tv

Live

Tabără de baschet la Constanța

10 august 2020
Publicitate

Timp de aproape o săptămână, tinerele speranțe ale baschetului din România s-au pregătit la malul mării, sub îndrumarea atentă a unuia dintre cei mai importanți antrenori din țară, Marcel Țenter. „Gheparzii Summer Camp“ a fost organizat în premieră la Constanța în această vară cu respectarea tuturor regulilor de distanțare socială și a adunat la un loc tineri cu vârste cuprinse în 10 și 18 ani.

Obișnuit să își desfășoare stagiile de pregătire în Ardeal, Marcel Țenter, unul dintre cei mai titrați antrenori de baschet din România, a decis ca în această vară să pregătească tinerele talente ale baschetului din România pe litoral. Timp de cinci zile, cu sprijinul celor de la CS Phoenix Constanța, tineri de toate vârstele s-au antrenat, au făcut exerciții tehnico-tactice și au aflat noi secrete din baschetul profesionist.

Printre participanții la acest camp s-a numărat și Lorenzo Diaconescu, probabil cel mai important tânăr jucător de baschet din România. În vârstă de doar 15 ani, el măsoară deja 2 metri și a fost cooptat anul trecut de celebra academie a celor de la Real Madrid, echipă obișnuită cu marea performanță.

Și cum sănătatea a fost în permanență pe primul plan, regulile de distanțare socială impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu virusul Sar-CoV2 au fost respectate cu strictețe iar metodele de pregătire au fost adaptatelor noilor condiții.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233