Live

Încă două amicale pentru FC Farul

FC Farul Constanța reia în această săptămână seria meciurilor amicale din această vară. După două înfrângeri în care nu au reușit să găsească drumul spre gol, „marinarii“ speră să se revanșeze în mâine, când vor întâlni pe Gloria Albești, formație ce evoluează în Liga a treia.

publicat pe 11 august 2020
Ciprian Vieru

Cu opt goluri primite și nici unul marcat în cele două meciuri de pregătire susținute în această vară, jucătorii lui FC Farul par că mai au de lucrat până la stabilirea relațiilor de joc. Iar acest lucru era de așteptat să se întâmple în condițiile în care lotul pe care îl are la dispoziție antrenorul Ianis Zicu aproape că a fost schimbat din temelii.

„Marinarii“ au ocazia să se revanșeze miercuri dimineață, când vor disputa cea de a treia partidă de verificare. De data aceasta FC Farul va juca „acasă“, pe stadionul din Primăverii, contra formației de Liga a treia, Gloria Albești.  Partida se anunță una la discreția constănțenilor, însă Ianis Zicu vrea să dea șanse tuturor jucătorilor din lot să evolueze. 

La finalul săptămâni, sâmbătă, constănțenii au programat un nou meci test, de data asta la Călărași. FC Farul va juca împotriva fostei prim divizionare Dunărea, împotriva căreia va evolua și în campionatul Ligii a doua.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233