dobroge.tv

Live

Încă două amicale pentru FC Farul

11 august 2020
Publicitate

FC Farul Constanța reia în această săptămână seria meciurilor amicale din această vară. După două înfrângeri în care nu au reușit să găsească drumul spre gol, „marinarii“ speră să se revanșeze în mâine, când vor întâlni pe Gloria Albești, formație ce evoluează în Liga a treia.

Cu opt goluri primite și nici unul marcat în cele două meciuri de pregătire susținute în această vară, jucătorii lui FC Farul par că mai au de lucrat până la stabilirea relațiilor de joc. Iar acest lucru era de așteptat să se întâmple în condițiile în care lotul pe care îl are la dispoziție antrenorul Ianis Zicu aproape că a fost schimbat din temelii.

„Marinarii“ au ocazia să se revanșeze miercuri dimineață, când vor disputa cea de a treia partidă de verificare. De data aceasta FC Farul va juca „acasă“, pe stadionul din Primăverii, contra formației de Liga a treia, Gloria Albești.  Partida se anunță una la discreția constănțenilor, însă Ianis Zicu vrea să dea șanse tuturor jucătorilor din lot să evolueze. 

La finalul săptămâni, sâmbătă, constănțenii au programat un nou meci test, de data asta la Călărași. FC Farul va juca împotriva fostei prim divizionare Dunărea, împotriva căreia va evolua și în campionatul Ligii a doua.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233