Live

Victorie la scor pentru Farul

Chiar dacă afară a fost o vreme caniculară, pe stadionul din Primăverii a plouat cu goluri astăzi, la meciul amical dintre FC Farul și Gloria Albești. „Marinarii“ s-au impus cu scorul de 7-1 și și-au luat astfel revanșa după „seceta“ din primele două partide.

Victorie la scor pentru Farul
publicat pe 12 august 2020
Ciprian Vieru

Atacanții lui Ianis Zicu s-au descătușat în cel de-al treilea amical disputat în această vară, în compania celor de la Gloria Albești. Diferența de valoare dintre „marinari“ și jucătorii formației de liga a treia s-a văzut încă din primele minute ale confruntării. 

După primele 45 de minute, tabela de pe stadionul „Gheorghe Hagi“ indica scorul de 3-0 pentru FC Farul, după golurile marcate de Chindriș, Gherghiceanu și Cruceru.

Recitalul elevilor lui Ianis Zicu a continuat și după revenirea de la cabine, iar aceștia au mai reușit încă de patru ori să trimită balonul în poarta adversă. Oaspeții au înscris și ei un gol, prin Drăgan, astfel că scorul final a fost 7-1 pentru FC Farul. 

O victorie binevenită pentru constănțeni, care s-au revanșat astfel după primele două înfrângeri suferite în partidele de verificare, contra naționalei sub 21 de ani a României și a celor de FC Universitatea Craiova 1948.

„Marinarii“ au programat un nou meci test sâmbătă, la Călărași. Pe arena „Ion Comșa“, cu începere de la ora 11, FC Farul va disputa cel de-al patrulea amical din această vară în compania celor de la Dunărea Călărași, formație care evoluează și ea în eșalonul secund.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233