dobroge.tv

Live

Victorie scăpată printre degete

04 aprilie 2022
Publicitate

HC Dobrogea Sud a ratat șansa de a reveni pe podiumul Ligii Naționale la handbal masculin. Formația de pe litoral a terminat la egalitate confruntarea de duminică, din Sala Sporturilor, cu CSU Suceava, și și-a complicat calculele în cursa pentru cupele europene.

Așa cum era de așteptat, partida dintre HC Dobrogea Sud și CSU Suceava, din etapa a XXIII-a a Ligii Naționale la handbal masculin, a stat sub semnul echilibrului încă din primul minut. Ambele formații au mers cap la cap pe durata primei reprize, însă constănțenii au reușit să intre la cabine cu avantaj de un gol.

După pauză, scenariul din teren n-a suferit nicio modificare, astfel că moldovenii au reușit să se păstreze aproape de formația pregătită de George Buricea. Finalul a fost unul încărcat de dramatism, mai ales din cauza unor decizii luate de brigada de arbitri care au inflamat spiritele în tabăra constănțenilor.

Komogorov a avut o ultimă șansă de a aduce victoria pentru HCDS, din aruncare de la 9 metri, în ultima secundă de joc, dar portarul Makaria a apărat și s-a terminat egal, scor 19-19.

În urma acestui rezultat, Dobrogea Sud a rămas pe locul 5, cu 51 de puncte, la o lungime în spatele celor de la Potaissa Turda și Minaur Baia Mare.

Mi s-a părut un arbitraj dezastruos. Am avut și noi greșelile noastre, într-adevăr, dar la un moment dat intri într-o vârie a meciului, mai ales cu Suceava, o echipă care aleargă, o echipă dură. Și cred că de-a lungul jocului și-au spus cuvântul toate aceste greșeli. Și ale noastre și ale arbitrilor. Am pierdut două puncte dar vedem că suporterii sunt alături de noi și cred că am câștigat și încrederea lor după ce au văzut că ne-am luptat până la urmă. Chiar dacă unii dintre noi poate nu au avut o zi bună, fiecare a dat 100% atunci când a intrat pe teren și asta se vede. Cred că de-asta sunt mai supărați pentru rezultat și nu pe noi”, a declarat Dani Vasile, HC Dobrogea Sud Constanța.

Un egal muncit aș putea spune, chiar dacă nu a fost unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre. Într-adevăr, eu zic că au fost două greșeli de arbitraj pe finalul jocului. Până atunci nu aș putea să mă plâng. Dar două greșeli care pur și simplu au pus puțină presiune pe joc. Reușim un rezultat de egalitate astăzi, suntem în cărți. Aș putea spune că începe să se vadă puțin oboseala. I-am simțit pe băieți puțin cam obosiți astăzi, dar mai avem câteva etape și trebuie să ne revenim cât mai repede”, a declarat Ionuț Rudi Stănescu, președinte HC Dobrogea Sud Constanța.

Următoarea partidă pentru HC Dobrogea Sud este programată să aibă loc miercuri, în optimile Cupei României, contra celor de la CSM București. În Liga Națională următoarea confruntare va avea loc pe 5 mai, contra lui CSM Focșani.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233