dobroge.tv

Live

Viitorul l-a vândut pe „Riva“

13 august 2020
Publicitate

FC Viitorul s-a mai despărțit de un jucător în această vară. Cu doar o săptămână rămasă până la startul noului sezon în Liga Întâi, constănțenii l-au vândut pe Rivaldinho la câștigătoarea Cupei Poloniei, Cracovia.

Gheorghe Hagi și-a vândut unul din oamenii de gol din sezonul recent încheiat. În cele 42 de partide în care a fost folosit de la venirea sa la Constanța, în 2019, Rivaldinho a reușit să marcheze 15 goluri, dintre care 11 numai în sezonul recent încheiat, formând alături de Gabi Iancu un cuplu redutabil în atacul lui FC Viitorul. 

De asemenea, el are în palmares și trofeul Cupei României, pe care constănțenii l-au câștigat în urmă cu un an. Anunțul transferului brazilianului în Polonia a fost anunțat pe site-ul oficial al celor de la FC Viitorul. 

Potrivit acestuia, fiul fostului jucător al Barcelonei, Rivaldo, a fost vândut la câștigătoarea Cupei Poloniei, Cracovia, care va evolua în noul în Europa League. La noua sa echipă, brazilianul va fi goleg cu doi jucători români, Sergiu Hanca și Cornel Râpă. 

Chiar dacă nu a fost dezvăluită suma tranferului, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, fotbalistul evaluat la 1,1 milioane de euro a fost cedat în Polonia contra sumei de 300 de mii de euro. 

În ciuda acestei plecări, noul antrenor al constănțenilor, spaniolul Ruben de la Barrera pare să aibă soluții pentru înlocuirea atacantului de 25 de ani, una dintre acestea fiind Alexandru Mățan, care a revenit la echipă după împrumutul la FC Voluntari.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233