Live

Viitorul debutează cu un meci „acasă“

Peste numai o săptămână FC Viitorul reia lupta în Liga Întâi. Ieri, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a stabilit calendarul turului de campionat. Constănțenii vor juca în etapa de debut acasă, contra unei nou promovate.

publicat pe 14 august 2020
Ciprian Vieru

FC Viitorul are parte de un debut aparent lejer în noul sezon al Ligii Întâi la fotbal. Constănțenii, cu un nou antrenor pe banca tehnică, în persoana spaniolului Ruben de la Barrer, vor evolua pe teren propriu contra nou promovatei UTA Arad. Campioana României, CFR Cluj va avea și ea parte de o confruntare ușoară în noua ediție de campionat. 

Ardelenii vor juca la Clinceni contra Academicii. Într-o altă partidă programată în etapa întâi a sezonului 2020/2021 al Ligii Întâi, Universitatea Craiova va întâlni în deplasare la Sfântu Gheorghe, pe Sepsi. Derby-ul etapei inaugurale se va disputa la Giurgiu, acolo unde ocupanta locului trei la finalul sezonului trecut, Astra, va primi vizita câștigătoarei Cupei României, FCSB. 

De altfel, potrivit țintarului, „El Clasico“ de România, dintre formația roș-albaștră și Dinamo București, își va consuma un nou episode în etapa a șasea, pe terenul celor de la FCSB. Etapa de debut în noul sezon al Ligii Întâi este programată a se disputa în week-end-ul 21-23 august.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233