dobroge.tv

Live

Farul, misiune imposibilă contra FCSB-ului

21 aprilie 2022
Publicitate

Farul Constanța are o misiune aproape imposibilă în etapa a șasea a campionatului. Rămași fără principalii oameni de gol, „marinarii“ întâlnesc în a doua zi de Paște performera rundei trecute, FCSB. Bucureștenii au relansat lupta pentru titlu în Liga Întâi după ce au învins campioana, chiar în Gruia, și s-au apropiat la doar două puncte de primul loc.

Vacanța de Paște va fi una de foarte scurtă durată la Farul Constanța. Și asta pentru că „marinarii” sunt în plină campanie de pregătire a partidei cu FCSB, ce contează pentru etapa a șasea a play-off-ului Ligii Întâi.

Meciul este programat să aibă loc în a doua zi de Paște, luni, de la ora 21, pe Arena centrală a Academiei „Gheorghe Hagi” din Ovidiu. Ca de fiecare dată, elevii lui Gheorghe Hagi vor juca la victorie, indiferent că FCSB se află într-un vârf de formă, cu patru succese în 5 meciuri disputate în play-off.

Mai mult decât atât, bucureștenii au produs surpriza în runda precedentă, după ce au învins campioana CFR Cluj, chiar în Gruia, după o pauză de aproape opt ani, și au relansat lupta pentru titlu. În aceste condiții, formația pregătită de Toni Petrea nu concepe alt rezultat decât victoria, pentru a nu pierde teren față de ardeleni.

De partea cealaltă, Farul nu traversează deloc o perioadă favorabilă, având acum doar șanse teoretice la ocuparea locului trei la finalul sezonului, care i-ar asigura prezența în cupele europene în sezonul viitor.

Mai mult decât atât, constănțenii au mari probleme în compartimentul ofensiv. Spaniolul Jefte este departe de forma din sezonul regulat și a părăsit accidentat terenul în meciul cu Universitatea Craiova, în timp ce Adi Petre este suspendat după cartonașul roșu primit în finalul partidei contra oltenilor.

Înaintea acestei confruntări, care contează pentru etapa a șasea a play-off-ului, Farul se află pe locul 5, cu 28 de puncte, în timp ce FCSB este pe 2, cu 43 de puncte, cu două mai puțin decât liderul CFR.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233