dobroge.tv

Live

Farul, fără replică împotriva FCSB-ului

26 aprilie 2022
Publicitate

Farul Constanța a pierdut aseară fără drept de apel în fața FCSB-ului, la capătului unui meci în care defensiva „marinarilor” a gafat din nou pe bandă rulantă. Fostul elev al lui Gheorghe Hagi, Florin Tănase, a fost declarat omul meciului după ce și-a trecut în cont primul hattrick din carieră. În ciuda înfrângerii, constănțenii încă mai păstrează șanse la un loc care să le permită să joace în cupele europene în sezonul viitor.

După trei goluri primite de la Universitatea Craiova, defensiva Farului a rezistat doar 24 de minute în confruntarea cu FCSB, din etapa a șasea a play-off-ului Ligii Întâi. Florin Tănase a dejucat pasul la offside al „marinarilor” și a înscris pentru 1-0 din centrarea lui Darius Olaru. Din pasator, acesta din urmă a devenit și marcator după doar zece minute și a dublat avantajul FCSB-ului pe tabela de marcaj.

Scorul pauzei a fost stabilit de Tănase din lovitură de la 11 metri, după un penalty obținut de Florinel Coman. În lipsa unor soluții care să schimbe jocul Farului actul secund s-a desfășurat după același registru, cu elevii lui Toni Petrea ratând ocazii pe bandă rulantă. Altădată înger păzitor în poarta Farului, Aioani a greșit grav la golul patru al bucureștenilor și i-a pus pe tavă mingea lui Florin Tănase, care și-a trecut astfel în cont primul hattrick din carieră.

S-a încheiat 4-0 pentru FCSB, iar Farul ajunge la șapte goluri primite în ultimele două partide.

Am dezamăgit suporterii, am dezamăgit noi ca joc. Ambele faze trebuie să le faci la nivel foarte înalt, mai ales când întâlnești dintre echipele cele mai bune din campionat, trebuie să faci ambele faze foarte bine și chiar dacă îți place să ataci trebuie să te gândești, când te deschizi trebuie să te gândești la partea defensivă, să te organizezi bine, să ai grijă, pentru că adversarul e foarte iute, foarte bun, tehnic. Lucrurile pe care le-am discutat din păcate, în ambele meciuri acasă același lucru s-a întâmplat. De unde făceam lucrurile bine și eram o apărare sigură, am luat șapte goluri și practic e inadmisibil așa ceva”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne la două puncte în spatele campioanei CFR Cluj. De partea cealaltă, Farul se menține pe locul 5, cu 28 de puncte, la două lungimi de poziția a patra, care i-ar permite participarea în cupele europene în sezonul următor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233