dobroge.tv

Live

Farul, înfrângere la limită în fața CFR-ului

02 mai 2022
Publicitate

Farul Constanța a ajuns la trei înfrângeri consecutive în play-off-ul Ligii Întâi, după ce a cedat aseară la limită în fața CFR-ului cu scorul de 1-0. Cu un lot afectat de indisponibilități, „marinarii” au dominat campioana și au ratat numeroase ocazii mari de a înscrie. Dan Petrescu a dat însă din nou dovadă de pragmatism și, la numai câteva minute de la introducerea în teren, Birligea înscris golul victoriei.

Lipsită de aportul principalilor oameni de gol din acest sezon, dar și fără căpitanul Ionuț Larie, Farul Constanța a dominat campioana chiar pe terenul acesteia în prima repriză a partidei din Gruia. Robert Moldoveanu și Grameni au ratat deschiderea scorului din situații ideale, însă intervențiile incredibile ale lui Letica a păstrat tabela intactă.

Replica ardelenilor a venit de la Grahovaț și Deac, însă Aioani s-a opus perfect golului. Portarul Farului n-a mai putut face nimic însă la lovitura de cap a lui Birligea, care a înscris singurul gol al partidei la doar câteva minute după ce a fost trimis în teren de Dan Petrescu.

S-a încheiat 1-0 pentru CFR, care obține o nouă victorie la limită și rămâne astfel în fruntea clasamentului play-off-ului Ligii Întâi.

Așa cum spuneam și înainte de meci, am fost sigur că întâlneam o echipă puternică, campioana României, o echipă experimentată, pragmatică. Ne-am ridicat la nivelul lor, am încercat să jucăm cât mai bine, cât am putut de bine, cu jucătorii pe care i-am avut. Am avut curaj, am avut încredere, în multe momente am făcut lucruri bune dar, până la urmă, am pierdut. Și când pierzi eu nu pot să fiu fericit. Este o dezamăgire, dar asta e, ăsta e fotbalul. Durează o zi înfrângerea. Înveți din ea, întotdeauna când pierzi, înveți. Sperăm ca toți, noi și staff-ul și jucătorii să învățăm și să facem mai bine”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a mai făcut un pas către un nou titlu de campioană și a ajuns la 51 de puncte în fruntea clasamentului play-off-ului Ligii Întâi. De partea cealaltă, Farul rămâne cu 28 de puncte, însă încă păstrează șanse la ocuparea poziției a patra, care ar menține-o în cursa pentru cupele europene în sezonul următor.

„Marinarii” întâlnesc în runda următoare chiar principala contracandidată la acest obiectiv, pe FC Voluntari, la Ovidiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233