dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud vrea Cupa României

03 mai 2022
Publicitate

După ce au obținut calificarea în Final Four-ul Cupei României, handbaliștii de la HC Dobrogea Sud așteaptă acum tragerea la sorți a semifinalelor. Constănțenii își doresc acum nici mai mult, nici mai puțin decât trofeul pe care l-au mai câștigat și în urmă cu trei sezoane.

Să stai o lună, să joci, să stai o lună, să joci, este extraordinar de greu. Ce vârf de formă, ce? Tu nu știi la ce să te aștepți și le-am mai explicat. Dacă ne adaptăm mai repede acestor condiții vom trece și ne vom califica mai departe. Nu.. Dar până la urmă ok, un joc mai slăbuț, dar ne-am îndeplinit obiectivul și asta este cel mai important.

Avem lot subțire și noi și ei. Eu am jucat cu un junior spre finalul meciului. Dar, jucătorii mei sunt mai valoroși, mai experimentați și până la urmă acolo s-a făcut diferența. Da, cred că va fi final four-ul cel mai tare din ultima perioadă. Noi nu am lipsit decât la un final four, cel de la Focșani. În rest, am jucat finala sau am câștigat cupa. Deci, am fost mereu acolo. Sperăm să jucăm în finala Campionatului și acum. Dar da, va fi foarte interesant și meciuri foarte tari de văzut”, a declarat George Buricea antrenor HC Dobrogea Sud Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233