dobroge.tv

Live

Continuă transferurile la Farul

17 august 2020
Publicitate

FC Farul merge pe mâna tinerilor în noul sezon al Ligii a doua. „Marinarii“ au anunțat un nou transfer la sfârșitul săptămânii trecute după ce oficialii clubului constănțean s-au înțeles cu internaționalul de tineret Florin Bălan.

Finalul de săptămână a adus un nou transfer la FC Farul Constanța. Clubul de pe litoral a anunțat pe site-ul oficial că s-a înțeles cu mijlocașul Florin Bălan, în vârstă de 18 ani, pentru ca acesta să evolueze în sezonul următor sub comanda antrenorului Ianis Zicu. 

În ciuda vârstei fragede, el a luat deja contactul cu fotbalul profesionist. Component al naționalei sub 18 ani a României, Bălan a debutat în Liga întâi la începutul anului trecut, pe vremea când evolua pentru FC Voluntari, într-o partidă cu Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Pe lângă transferul mijlocașului, oficialii Farului au anunțat și prelungirea contractului cu Iulian Carabela pentru încă un sezon. În vârstă de 24 de ani, fundașul stânga al alb-albaștrilor a bifat 16 prezențe în sezonul trecut al Ligii a Doua. 

În paralel cu întărirea lotului, constănțenii par să fi ajuns la o formă care dă speranțe înaintea startului în noul sezon. Sâmbătă, elevii lui Ianis Zicu au bifat al doilea succes din meciurile de pregătire disputate în această vară după ce au învins la Călărași pe Dunărea cu scorul de 4-0.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233