dobroge.tv

Live

HCDS atacă podiumul

06 mai 2022
Publicitate

HC Dobrogea Sud a obținut ieri o victorie extrem de importantă în lupta pentru podiumului ediției din acest an a Ligii Naționale la handbal masculin. Constănțenii s-au impus dramatic pe terenul celor de la CSM Focșani, cu scorul de 26 la 25, și au urcat pe patru.

HC Dobrogea Sud a trăit periculos în derby-ul cu CSM Focmași, disputat joi seară în cadrul etapei cu numărul 24 a Ligii Naționale. Constănțenii au început bine partida și la pauză au intrat cu avans de trei goluri, scor 12 la 9. 

În actul secund, gazdele au forțat revenirea și s-au apropiat periculos, însă insuficient pentru a întoarce soarta partidei. S-a încheiat de 26 la 25 pentru HC Dobrogea Sud, care rămâne astfel în cursa pentru un loc în cupele europene în sezonul viitor. 

Partida cu CSM Focșani a fost una specială și pentru Ionuț Stănescu, tânărul inter al „delfinilor“ având un procentaj perfect de reușită la aruncările de la șapte metri.

În clasament, lider este Dinamo, care și-a asigurat și mathematic un nou titlu de campioană, urmată de CSA Steaua, cu 56 de puncte, Potaissa Turda, cu 55 de puncte și HC Dobrogea Sud, cu 54 de puncte. 

Ultima partidă din campionat de pe teren propriu este programată să aibă loc miercuri, contra Universității Cluj, în cadrul etapei cu numărul 25. Echipa constănţeană va încheia sezonul la Timişoara, pe 18 mai. La finalul acestei săptămâni fanii handbalului de la malul mării au mai primit o veste importantă. Pentru a doua oară în istorie, Federaţia Română de Handbal a atribuit Constanţei organizarea turneului Final Four al Cupei României. 

În 2018, HC Dobrogea Sud a câştigat trofeul chiar în Sala Sporturilor, unde va încerca să reediteze performanţa din urmă cu patru ani. Semifinalele sunt programate să aibă loc pe 14 mai, urmând ca o zi mai târziu să aibă loc marea finală.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233