dobroge.tv

Live

Derby pentru locul patru

06 mai 2022

Farul Constanța dispută în weekend un meci decisiv în economia luptei pentru ocuparea locului patru la finalul play-off-ului și menținerea în cursa pentru cupele europene. „Marinarii“ întâlnesc la Ovidiu pe FC Voluntari, supriza campionatului de până acum și principala contracandidată la îndeplinirea acestui obiectiv.

Publicitate

Farul Constanța trebuie să facă uitate ultimele trei confruntări din Liga Întâi, în care a pierdut contra formațiilor angrenate în lupta pentru titlul de campioană.

„Marinarii“ dispută sâmbătă, pe teren propriu, probabil cel mai important meci din faza play-off-ului, de rezultatul căruia depinde în mare măsură și îndeplinirea obiectivului: prezența în cupele europene în sezonul următor. La Ovidiu vine FC Voluntari, formație care s-a impus în fața Farului în ultimul meci direct, cu scorul de 1-0.

Chiar dacă nu se va baza în continuare pe principalii oameni de gol din sezonul regular, Adi Petre și spaniolul Jefte, Gheorghe Hagi este încrezător în capacitatea elevilor săi de a găsi drumul spre poartă.

Înaintea meciului de sâmbătă după amiză, Farul Constanța se află pe locul cinci al clasamentului, cu 27 de puncte, cu două mai puțin decât FC Voluntari. 

Partida este programată să înceapă la 17 și 30 de minute, pe Arena centrală a Academiei „Gheorghe Hagi“.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233