dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud a revenit pe podium

12 mai 2022
Publicitate

HC Dobrogea Sud a revenit pe podiumul Ligii Naționale de handbal masculin. Constănțenii au câștigat aseară ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon, disputat contra Universității Cluj, cu scorul de 37 la 20. Pentru formația pregătită de George Buricea urmează acum Final Four-ul Cupei României, care va avea loc în weekend la Constanța.

Văzuți drept niște adversari incomozi în ciuda poziției ocupate în clasamentul Ligii Naționale la handbal masculin, ardelenii de la Universitatea Cluj au cedat rapid inițiativa elevilor pregătiți de George Buricea.

HC Dobrogea Sud a controlat într-o manieră categorică prima repriză a partidei ce a contat pentru etapa a 25-a a campionatului și a intrat la pauză cu un avantaj consistent, de 9 goluri, scor 21 la 12.

După revenirea de la cabine, motivați și de fanii prezenți în tribune la ultimul meci de pe teren propriu din actuala ediție de campionat, constănțenii au continuat să domine jocul din teren și și-au majorat avansul de pe tabelă.

S-a încheiat 37 la 20 pentru HC Dobrogea Sud, care a bifat astfel victoria care a readus-o pe podium în Liga Națională de handbal masculin. Astfel, ajutați și de rezultatele înregistrate în celelalte partide, constănțenii au urcat până pe locul 3 al clasamentului, având 57 de puncte după 25 de etape.

Formația de pe litoral poate încheia stagiunea chiar și pe locul secund, însă pentru asta are nevoie de o victorie în ultima etapă, programată pe 18 mai, dar și ca Minaur Baia Mare să nu câștige derby-ul cu Steaua București.

Până atunci însă, constănțenii vor evolua în weekend în Final Four-ul Cupei României la handbal masculin, care va debuta sâmbătă la Constanța. În semifinale, HCDS va întâlni chiar pe Steaua București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233