dobroge.tv

Live

Elita handbalului joacă la Constanța

13 mai 2022

Constanța va deveni în acest weekend capitala handbalului masculin din România. La patru ani distanță, orașul de la malul mării va găzdui Final Four-ul Cupei României, trofeu pentru care se vor întrece cele mai bune formații din țară. HC Dobrogea Sud va întâlni pe Steaua București în semifinale, în timp ce Dinamo va da piept cu Minaur Baia Mare.

Publicitate

Cele mai bune formații din handbalul masculin din România își vor disputa supremația la Constanța în acest weekend. Dinamo București, Minaur Baia Mare, HC Dobrogea Sud și Steaua București sunt cele patru echipe care vor lupta în Final Four-ul Cupei României pentru trofeul pus în joc. 

Evenimentul are loc la patru ani distanță de când Sala Sporturilor a găzduit ultimul turneu final al Cupei de la Constanța, care s-a încheiat cu victoria HCDS-ului.

Potrivit programului, sâmbătă sunt programate cele două semifinale. Astfel, de la ora 11 se vor întâlni Minaur Baia Mare și Dinamo București, urmând ca Steaua București și HC Dobrogea Sud să se dueleze pentru un loc în marea finală de la ora 15 și 30 de minute. 

Duminică, învinsele vor juca pentru medaliile de bronz, în timp ce ultimul act se va desfășura de la ora 18.


Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233