dobroge.tv

Live

Farul, la ultima întâlnire cu fanii

13 mai 2022

Farul Constanța dă mâine seară ultima reprezentație de pe teren propriu din acest sezon al Ligii Întâi. „Marinarii“ întâlnesc codașa clasamentului play-off-ului, FC Argeș, iar o victorie i-ar menține în cursa pentru ocuparea locului 4. În tur, meciul din Trivale a fost câștigat de Farul, cu scorul de 2-0.

Publicitate

Rămasă fără șanse la locurile de cupe europene în sezonul viitor, Farul Constanța vrea să termine sezonul cât mai sus în cupele europene. „Marinarii“ joacă sâmbătă după amiază ultimul meci de pe teren propriu din actuala ediție de campionat, împotriva codașei clasamentului, FC Argeș. Chiar dacă sunt despărțite de doar două puncte, Farul pornește cu prima șansă la victorie, grație succesului din turul play-off-ului, cu scorul de 2-0.

Pentru prima dată după aproape o lună, Gheorghe Hagi îi va avea la dispoziție și pe principalii oameni de gol ai Farului, spaniolul Jefte și internaționalul român, Adrian Petre, care au absentat din cauza problemelor medicale, respectiv a unei suspendări.

Înaintea partidei de sâmbătă, Farul Constanța ocupă locul 5 în clasamentul play-off-ului, cu 29 de puncte, în timp ce FC Argeș este „lanterna roșie“, cu 27 de puncte. Meciul este programat să aibă loc pe arena centrală din cadrul Academiei de fotbal „Gheorghe Hagi“, cu începere de la ora 16 și 30 de minute.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233