dobroge.tv

Live

Farul, încă o victorie ''acasă''

17 mai 2022
Publicitate

Farul Constanța a bifat în weekend a doua victorie din play-off-ul Ligii Întâi la fotbal, după ce a trecut la limită, cu scorul de 1-0, de FC Argeș. A fost ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon pentru „marinari“, care mai păstrează doar șanse teoretice la terminarea campionatului pe locul patru. În ultima etapă Farul va juca în Bănie, contra Universității Craiova.

Partida dintre ultimele clasate ale play-off-ului Ligii Întâi, Farul Constanța și FC Argeș, a început tare, cu piteștenii ratând două ocazii bune de a marca, însă Aioani s-a opus golului.

După aproape jumătate de oră de joc, cei care aveau să înscrie au fost elevii lui Gheorghe Hagi, prin căpitanul Ionuț Larie, care a reluat în poartă mingea trimisă în bară de Nedelcu. De altfel, acesta a fost și primul gol al fundașului constănțean în cele 38 de partide disputate în actuala ediție de campionat. 

În actul secund jocul s-a disputat pe contre, cu ambele formații ratând oportunități bune de a marca, însă impreciziile de la finalizare au făcut ca tabela să rămână nemodificată. 

S-a încheiat 1-0 pentru Farul Constanța, care a etagat la puncte pe FC Voluntari și și-a asigurat locul 5 la finalul campionatului, diferența față de următoarea clasată, chiar FC Argeș, fiind de cinci puncte cu o singură etapă rămasă de jucat.

În ultima etapă a campionatului, Farul Constanța va juca vineri seară în Bănie, contra celor de la Universitatea Craiova, ocupanta locului al treilea. De partea cealaltă, contracandidata „marinarilor“ la poziția a patra, FC Voluntari, juca în Trivale, contra celor de la FC Argeș.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233