dobroge.tv

Live

Bronz pentru HCDS în Liga Națională

19 mai 2022
Publicitate

HC Dobrogea Sud a încheiat pe podium în Liga Națională de handbal masculin. Constănțenii au primit ieri medaliile de bronz la finalul partidei cu Politehnica Timișoara, câștigată cu scorul de 26 la 19. Formația de pe litoral încheie astfel cel mai de succes sezon din scurta sa istorie, în care a mai câștigat bronzul în Cupa României și SuperCupa României.

Ultimul meci din acest sezon pentru HC Dobrogea Sud a fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii pregătiți de George Buricea. Constănțenii au jucat în celălalt capăt al țării, contra Politehnicii Timișoara, însă drumul lung nu le-a dat deloc bătăi de cap. 

HCDS a câștigat cu scorul de 26 la 19, în ciuda unor probleme de lot apărute din cauza accidentărilor. În urma acestui rezultat formația de pe litoral a terminat pe locul trei în clasamentul final, depășindu-le pe Potaissa Turda şi Steaua Bucureşti și asigurându-și totodată prezenţa într-un nou sezon european. 

Această performanță se adaugă medaliilor de bronz obținute în Cupa României la finalul săptămânii trecute și trofeului Supercupei României câștigat la începutul sezonului.

Pentru handbaliștii constănțeni urmează acum o binemeritată vacanță, urmând ca în vară să aibă loc reunirea pentru pregătirea unui nou sezon în Liga Națională și Cupa României, dar și în EHF European League.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233