dobroge.tv

Live

Farul încă speră la locul 4

Farul încă speră la locul 4
19 mai 2022
Publicitate

Farul Constanța pune punct sâmbătă primului său sezon de la revenirea în Liga Întâi. „Marinarii“ vor juca în Bănie, contra Universității Craiova, în ultima etapă a campionatului. Chiar dacă au doar șanse matematice, constănțenii n-au renunțat la gândul de a termina pe locul patru al clasamentului.

Farul Constanța susţine, vineri seară, de la ora 20.30, în deplasare, ultima partidă a play-off-ului Ligii I la fotbal, contra celor de la Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 10-a. Chiar dacă de rezultatul acesteia nu mai depinde decât ierarhia finală în clasament, „marinarii“ merg în Bănie doar cu gândul la victorie, mai ales pentru a-și lua revanșa după înfrângerea suferită în ultimul meci direct, chiar la Ovidiu, cu scorul de 3-0.

Înaintea acestui meci, Universitatea Craiova se află pe locul 3 al clasamentului, cu 45 de puncte, în timp ce „marinarii“ sunt doar pe cinci, cu 32 de puncte, la egalitate cu FC Voluntari. Pentru a termina pe 4, formația de pe litoral are nevoie de un rezultat favorabil în confruntarea pe care ilfovenii o au luni, pe terenul lui FC Argeș. 

Universitatea Craiova - Farul Constanța, partidă ce contează pentru etapa a zecea a play-off-ului Ligii Întâi, se joacă vineri seară, cu începere de la ora 20 și 30 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233