dobroge.tv

Live

În Europa da, în România ba

21 august 2020
Publicitate

HC Dobrogea Sud a intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru startul în noul sezon competițional. Constănțenii încep tare anul și vor disputa primul meci oficial în preliminariile European League. În ceea ce privește noua ediție de campionatul, startul acesteia este încă pus sub semnul întrebării și nu se știe când va debuta.

Finalul lunii august aduce prima partidă oficială pentru HC Dobrogea Sud după o pauză de aproape șase luni cauzată de pandemia de coronavirus. Startul în noul sezonl competițional va fi dat cu o confruntare în primul tur preliminar al EHF European League. Constănțenii vor juca pe 29 august, în Sala Sporturilor, manșa tur a dublei de calificare contra rușilor de la HC Victor Stavropol. 

Manşa retur este programată o săptămână mai târziu, pe 6 septembrie, în Rusia, la finalul căreia se va decide echipa calificată în turul doi preliminar. Dacă în privința participării în Cupele Europene lucrurile sunt clare, în ceea ce privește întrecerile interne încă nu se știe când acestea vor începe. 

Situația epidemiologică actuală nu a permis Federației Române de Handbal disputarea turneului Final Four al Cupei României la handbal masculin nici în weekendul 22-23 august, deși initial fusese programat pentru 15-16 august. În aceste condiții, cel mai probabil probabil, acesta se va desfăşura în perioada 12-13 septembrie, la Sala Polivalentă din București, înaintea startului noului sezon al Ligii Zimbrilor. 

Chiar și așa, calendarul nu este deocamdată bătut în cuie, mai ales în condițiile în care Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății au emis împreună un document oficial prin care sunt prezentate și condițiile pentru organizarea competițiilor în spațiile închise pentru sporturile de echipă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233