dobroge.tv

Live

Transfer de top din Franța pentru HC Dobrogea Sud

03 iunie 2022
Publicitate

HC Dobrogea Sud continuă să se întărească pentru un parcurs cât mai lung în cupele europene. Oficialii constănțeni au anunțat cel de-al patrulea transfer din această săptămână, un handbalist francez care multă experiență acumulată în prima ligă din Hexagon.

După prezentările românilor Andrei Drăgan și Vlad Rusu și a croatului Valentino Ravnic, HC Dobrogea Sud a anunțat la sfârșitul acestei săptămâni un nou transfer de marcă. Formația de la malul mării l-a prezentat oficial pe interul dreapta francez Micke Brasseleur, un handbalist călit în luptele grele din Starligue.

În vârstă de 29 de ani, el are o experiență competițională bogată în puternicul campionat francez, unde va încheia acest sezon cu o medalie de bronz istorică alături de echipa Pays d’Aix Universite Club Handball.

Acesta a mai evoluat în carieră pentru Tremblay, Coburg, Ivry, Nimes și Limoges. De asemenea, a făcut parte din echipa națională de juniori a Franței, iar în 2019 a primit și cetățenie algeriană, pentru a putea evolua în echipa națională de seniori a statului african.

Sunt foarte fericit să semnez contractul cu HCDS Constanța și sunt foarte nerăbdător să încep viitorul sezon cu noii mei coechipieri și noul meu club. Deci, ne vom vedea curând! Hai, Constanța!”, a declarat Micke Brasseleur, HC Dobrogea Sud.

Francezul va purta la Constanța tricoul cu numărul 93. Aflați momentan în vacanță, „delfinii” se vor reuni, în data de 15 iulie, sub comanda antrenorului George Buricea și vor pleca apoi într-un cantonament în Slovenia.

Primul meci oficial va fi la sfârșitul lunii august, în noua ediție a Ligii Naționale, iar în cupele continentale, HC Dobrogea Sud va evolua în EHF European League.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233