dobroge.tv

Live

Identitate nouă pentru Phoenix Constanța

21 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

Lovitură de imagine dată de echipa de baschet feminin Phoenix Constanța, chiar înaintea startului în noul sezon al Ligii Naționale. Formația de la malul mării va evolua pe viitor sub o nouă identitate, Phoenix CSU Simona Halep. Oficialii constănțeni speră ca această schimbare să se reflecte și pe terenul de joc, iar baschetbalistele constănțene să se motiveze suplimentar, așa cum o face cea mai bună jucătoare de tenis a României.

Phoenix CSU Simona Halep este noua identitate sub care echipa de baschet feminin a Constanței va evolua în noul sezon al Ligii Naționale. O adevărată lovitură de imagine dată de formația de la malul mării, care speră să le ambiționeze și mai tare pe elevele lui Carmin Popa în sezonul care stă să înceapă. 

Potrivit oficialilor echipei, schimbarea denumirii s-a produs în baza parteneriatului pe care Phoenix Constanța îl are cu CSU Știința Constanța. Astfel, dacă în urmă cu un an, prin ordin de ministru, acesta din urmă și-a schimbat numele în CSU Simona Halep în semn de recunoaștere după victoria constănțencei la Wimbledon, acum s-a aplicat modificarea și în numele echipei de baschet feminin. 

Deși este vorba de două sporturi diferite, baschetbalistele de la malul mării speră să facă cinste noii denumiri a clubului și să repete pe cât posibil succesele pe care Simona Halep le înregistrează în circuitul profesionist de tenis.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233