dobroge.tv

Live

Adversari de calibru în amicale

13 iunie 2022
Publicitate

HC Dobrogea pregătește în cele mai mici detalii viitorul sezon competițional. După ce și-au prezentat primele transferuri de top, constănțenii au anunțat că și-au programat un cantonament în Slovenia, unde și-au programat și câteva amicale în compania unor formații de calibru din Europa.

Doar o lună a mai rămas până la reunirea lotului HCDS-ului, însă oficialii constănțenilor nu au deloc timp de pauză. După ce au rezolvat primele transferuri pentru sezonul care stă să debuteze, aceștia au stabilit în cel mai mic detaliu, împreună cu antrenorul George Buricea, și perioada de pregătire a echipei.

Tehnicianul va suna adunarea pe 15 iulie, după care vor urma vizita medicală și două săptămâni de pregătire la malul mării. În intervalul 31 iulie - 12 august, staff-ul lui HC Dobrogea Sud va pleca în Slovenia, unde va desfășura un cantonament, în cadrul căruia sunt stabilite și o serie de meciuri de pregătire. În cadrul acestora, „delfinii” vor întâlnii formații tari din Slovenia și Croația, printre care se numără Gorenje sau Celje.

După întoarcerea din cantonament, constănțenii mai au programate două meciuri test foarte tari, pe 19 august, cu Pick Szeged, și pe 20 august, cu Steaua Roșie Belgrad. Ambele confruntări se vor disputa la Sânnicolau Mare, în județul Timiș, într-un turneu de pregătire organizat de clubul local, cu ocazia împlinirii a 65 de ani de existență.

Pe lângă pregătirea noului sezon, oficialii constănțeni așteaptă cu interes data de 12 iulie, când vor afla dacă vor evolua încă din primul tur preliminar al EHF European League, ori vor intra direct în turul secund, care e ultimul înainte de faza grupelor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233