dobroge.tv

Live

Jefte, pe picior de plecare

17 iunie 2022
Publicitate

După vânzarea lui Andrei Ciobanu la Rapid, Farul Constanța este aproape de a-și vinde și golgheterul. Atacantul spaniol Jefte Betancor, marcator a 16 goluri în sezonul trecut, este dorit de campioana României, CFR Cluj, iar transferul pare că este aproape realizat.

Discutăm cu Jefte, pentru Jefte discutăm în continuare. Nu, veți afla în continuare. Nu vă pot spune mai multe până nu se va face.. Dar într-adevăr sunt discuții pentru el ca să-l vindem. Cred că zilele următoare veți afla mai multe noutăți. E clar că încercăm să ne facem un buget pentru anul care vine. Pentru că sunt echipe care au făcut deja mișcări pe această piață și pe partea de investitori și pe partea de transferuri. Și vrem să ne batem acolo sus ca la anul să accedem în play-off și să facem o figură mai frumoasă decât în acest an”, a declarat Tiberiu Curt, vicepreședinte Farul Constanța.

Chiar dacă nu a dat prea multe detalii în privința viitoare echipe a atacantului spaniol, bursa zvonurilor dă aproape sigură ca viitoare destinație a lui Jefte Betancor campioana României, CFR Cluj.

Din câte se pare, în cazul în care se va concretiza, Farul va primi în schimbul atacantului cotat la 1,6 milioane de euro suma de 300 de mii de euro, la care se vor mai adăuga bonusuri de performanţă în funcţie de rezultatele CFR-ului în cupele europene.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233