dobroge.tv

Live

Hagi a sunat adunarea la Farul

17 iunie 2022
Publicitate

După o pauză de aproximativ o lună, Gheorghe Hagi a sunat adunarea la Farul Constanța. „Marinarii” s-au reunit joi, prilej cu care și-au prezentat cele opt achiziții pentru noul sezon competițional. Primul obiectiv fixat de conducerea clubului este calificarea în play-off-ul Ligii Întâi

S-a terminat vacanța la Farul Constanța! „Marinarii” și-au reluat antrenamentele la finalul acestei săptămâni și au făcut obișnuita vizită medicală de la început de sezon. Cu acest prilej au fost prezentați și cei opt jucători pe care Gheorghe Hagi i-a transferat la echipă și cu care va încerca să ducă la îndeplinire obiectivele fixate pentru sezonul următor. Primul dintre acestea este calificarea în play-off campionatului.

Începe un nou sezon competițional, o perioadă de pregătire care va fi foarte dificilă, dar foarte scurtă în același timp. Trebuie să ne facem lecțiile pentru că va începe foarte repede Campionatul. Așa cum vedeți, avem multe noutăți, sunt jucători în care noi avem mare încredere, atât jucători pe care îi cunoașteți, consacrați, unii dintre ei cunosc foarte bine metodologia și stilul clubului nostru, cât și jucători noi, în care noi credem foarte mult și sperăm că împreună, cu toții, vom face o figură foarte frumoasă, astfel încât, în următorul sezon care va începe să jucăm un fotbal cât mai frumos.

În legătură cu obiectivul clubului, acesta va fi în continuare accederea în play-off. Știm că va fi un sezon mult mai dificil decât cel trecut pentru că toate contracandidatele noastre s-au întărit și observăm în continuare că se întăresc. Și la noi veți mai vedea în continuare noutăți, dar veți afla aceste lucruri în zilele următoare”, a declarat Tiberiu Curt, vicepreședinte Farul Constanța.

Cei opt noi jucători sunt Jeremy Corinus, Ayrton Mboko, Kevin Doukoure, Gabriel Torje, Romario Benzar, Alexandru Buzbuchi, Vlad Morar și Dragoș Nedelcu, ultimii patru revenind practiv sub comanda lui Gheorghe Hagi, ei având în palmares și un titlu de campioni ai României, de pe vremea Viitorului.

De ce Farul? Pentru că Gică Hagi m-a promovat în Liga Întâi. La 16 ani a avut încredere în mine, a fost cel care m-a sunat primul și nu am ezitat să vin aici nicio secundă pentru că dânsul a avut încredere în mine dintotdeauna. Am venit aici să îl ajut cât de mult pot și dânsul mă va ajuta pe mine în cariera mea, cu siguranță, pentru că încă mai am de jucat fotbal. Este clar că sunt așteptări mari la acest club, îmi doresc să ajut echipa din primul minut în care voi intra în teren până în ultimul minut și sper să o fac cât mai vine, să ajut cât mai mult clubul”, a declarat Gabriel Torje, Farul Constanța.

Mă bucur că am revenit la Constanța. Este un oraș care mi-a dat atât de multe și sper să facem o treabă bună, să ne îndeplinim obiectivele și să practicăm un fotbal frumos. Ce m-a făcut din nou să revin? În primul rând, domnul Gheorghe Hagi. Am vrut să mai fiu o dată antrenat de dumnealui. Mă bucur că este aici, în fruntea proiectului acesta și sper să avem o colaborare foarte bună și să avem rezultate”, a declarat Romario Benzar, Farul Constanța.

Echipa de pe litoral va rămâne pentru antrenamente la baza proprie până la 25 iunie. În perioada 26 iunie - 6 iulie este programat stagiul de pregătire de la Poiana Brașov. În cadrul acestuia „marinarii” vor disputa cinci jocuri amicale, pentru ca înaintea primei etape să fie programat la Baza AGH un nou meci de pregătire cu CSA Steaua. Noul sezon al Ligii 1 va începe pe 16 iulie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233