dobroge.tv

Live

Teqball-ul își face loc la Academia Hagi

22 iunie 2022
Publicitate

Jucătorii Farului își vor dezvolta pe viitor calitățile și prin intermediul unuia dintre cele mai noi sporturi cu mingea. Președintele Federației Române de Teqball și câțiva dintre cei mai buni practicanți din țară, printre care și doi campioni mondiali, au fost prezenți ieri la baza Academiei Gheorghe Hagi pentru promovarea acestui sport. Cu acest prilej delegația i-a oferit „Regelui“ fotbalului românesc două mese de teqball personalizate. Una cu chipul său și una cu chipul lui Gheorghe Popescu.

Gheorghe Hagi, Alexi Pitu, Constantin Grameni, dar și două grupe de juniori ai Academiei Hagi au primit la începutul acestei săptămâni vizita unei delegații din partea Federației Române de Teqball, unul dintre cele mai nou sporturi cu mingea la nivel mondial. 

Promovat în întreaga lume de jucători precum Ronaldinho, Ibrahimovic, Figo sau Pires, acesta este un sport care se desfășoară pe masă curbată și îmbină elemente din tenis cu piciorul, fotbal și tenis de masă. Și pentru ca momentul să fie unul marcant, oficialii federali au oferit Academiei Hagi două mese speciale de joc, ambele personalizate cu chipurile lui Gheorghe Hagi și Gică Popescu.

Poate deloc întâmplător, potrivit președintelui forului, primul fotbalist din România care și-a achiziționat propria masă de teqball a fost Ianis Hagi, lucru confirmat chiar de către tatăl său.

Alături de Gheorghe Hagi și președintele Federației Române de Teqball, Teodor Luca, au mai fost prezenți campionii mondiali ai României, Szecsi Barna și Lazar Szolt, precum și alți componenți ai României la Teqball.

Jucătorii de teqball au făcut apoi o demonstrație din acest joc, la masa cu imaginea lui Hagi, iar tinerii de la Farul au jucat la cealaltă masă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233