dobroge.tv

Live

Farul debutează contra Petrolului

24 august 2020
Publicitate

Cu mai puțin de o săptămână rămasă până la startul Ligii a doua, FC Farul și-a aflat abia astăzi adversarul din prima rundă. Constănțenii vor avea parte de un meci extrem de greu încă de la debut și vor juca la Ploiești, contra Petrolului. Prahovenii au terminat sezonul trecut pe cinci, la doar două puncte de locurile de promovare.

Norocul nu a fost deloc de partea celor de la FC Farul la stabilirea țintarului Ligii a doua la fotbal. În urma tragerii la sorți de luni, de la Casa Fotbalului, „marinarii“ vor întâlni în prima etapă pe Petrolul, formație care luptă pentru promovare și în sezonul care stă să înceapă. Și pentru ca ghinionul să fie total pentru elevii lui Ianis ZIcu, meciul va avea loc și la Ploiești, în condițiile în care ediția din acest an se va desfășura după un sistem nou. 

Astfel, așa cum s-a stabilit încă de săptămâna trecută, stagiunea 2020 - 2021 a Ligii 2 se va disputa cu sezon regular, urmat de play-off, alcătuit din primele șase echipe, și două grupe de play-out. 

Sezonul regular al competiției propune doar 19 etape, fiecare echipă urmând să joace o singură dată cu celelalte participante. În partea a doua a campionatului, în play-off meciurile se vor juca tur-retur, în timp ce play-out-ul păstrează sistemul din sezonul regular. 

Cu o săptămână înaintea startului în noul sezon al Ligii a doua, „marinarii“ au disputat sâmbătă și ultimele două partide amicale din această vară. Ambele confruntări au avut lor pe stadionul din Techirghiol, contra celor de la Sparta Techirghiol și CS Poseidon Limanu-2 Mai. Aceasta din urmă a obținut la finele sezonului trecut dreptul de promovare în Liga a treia însă nu s-a mai înscris, astfel că va evolua tot în Liga a patra. 

Chiar dacă au venit după aproape două luni de antrenamente și cinci partide de verificare disputate în ultimele trei săptămâni, elevii lui Ianis Zicu nu au avut emoții în a se impune. 

Aceștia au câștigat cu 7-1 confruntarea cu Sparta și cu 3-0 pe cea cu Poseidon, încheind astfel seria meciurilor amicale cu un bilanț pozitiv, 4 victorii, două înfrângeri și o remiză.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233