dobroge.tv

Live

Farul, pregătiri la munte și la mare

27 iunie 2022
Publicitate

Farul Constanța a trecut la faza a doua a pregătirilor pentru noul sezon competițional. După ce s-au pregătit în baza de la Ovidiu, „marinarii” au urcat la munte, acolo unde se vor antrena timp de aproape două săptămâni.

După zece zile de pregătire la Baza Sportivă a Academiei Hagi de la Ovidiu, Farul Constanța a plecat duminică spre Poiana Brașov. Acolo, „marinarii” vor efectua un cantonament montan până pe 6 iulie. Pentru această acțiuni Gheorghe Hagi a deplasat nu mai puțin de 31 de jucători, printre care se numără și fotbaliștii transferați în pauza competițională, inclusiv David Kiki, ultima achiziție a „marinarilor”.

De asemenea, la acest stagiu sunt prezenți și jucătorii care la începutul lunii iunie au participat la acțiunile naționalelor de seniori și U21. În cadrul cantonamentului sunt programate și câteva jocuri de pregătire, împotriva unor formații din primul și al doilea eșalon al României.

Potrivit calendarului anunțat de clubul constănțean, elevii lui Gheorghe Hagi vor disputa pe 29 iunie două meciuri amicale, cu FC Brașov și CS Mioveni.

Pe 2 iulie sunt programate ale două partide de verificare, în compania Chindiei Târgoviște și Csikszereda, urmând ca stagiul montan să se încheie cu o partidă contra Petrolului Ploiești.

Ultimul meci de verificare va avea loc la Ovidiu, contra celor de la CSA Steaua, prilej cu care va avea loc și prezentarea lotului Farului pentru sezonul care stă să înceapă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233