dobroge.tv

Live

Înlocuitor din Benin pentru de Nooijer

28 iunie 2022
Publicitate

Gheorghe Hagi speră să îi fi găsit deja un înlocuitor lui de Nooijer, transferat recent în Bulgaria, la CSKA Sofia. David Kiki este un internațional din Benin, care a evoluat pentru cinci sezoane în fotbalul francez. El are și 30 de prezențe la echipa națională și speră să depășească performanțele Farului din sezonul trecut.

Sunt fericit să fiu aici, este tipul de club cu un stil cu care sunt obișnuit. Când am fost sunat și mi s-a explicat proiectul am spus “Da” pentru că este un club cu ambiții foarte mari, care își dorește să și le îndeplinească și am venit pentru a ajuta la acest lucru.

Obiectivele pentru anul acesta sunt de a reuși mai mult decât anul trecut, să ajungem din nou între primele șase formații și să ne clasăm pe un loc de Europa. Sper să fie bine pentru a face un sezon bun.

Este bine să ai ambiții, să îți propui lucruri importante și de aceea mă aflu aici. Cred că putem reuși pentru că m-am uitat puțin pe echipă, Hagi este un fost mare jucător și știe foarte mult fotbal, se muncește mult și știu că de asta este nevoie pentru a ne atinge acest obiectiv. Vom face tot posibilul pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat David Kiki, Farul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233