dobroge.tv

Live

Tomitanii revin în teren după zece luni

25 august 2020
Publicitate

Așteptarea a luat sfârșit pentru rugbyștii de la CS Tomitanii. După zece luni de la ultimul meci oficial, constănțenii vor reveni sâmbătă pe terenul de joc o dată cu reluarea partidelor din SuperLiga de rugby.

Zece luni au trecut de la ultimul meci disputat de rugbyștii de la CS Tomitanii în SuperLiga Națională. Pe 23 noiembrie constănțenii sufereau o înfrângere categorică în Cupa României, pe propriul teren, în fața celor de la SCM Timișoara, cu scorul de 0 la 111. 

Chiar dacă la momentul respectiv formația constănțeană era în pericol să retrogradeze, având numai înfrângeri în campionat, aceasta a scăpat de emoții după ce SCM Gloria Buzău s-a retras din campionat în luna aprilie din cauza pandemiei de coronavirus. 

În aceste condiții, Tomitanii joacă sâmbătă în meciurile de baraj pentru calificarea în semifinalele competiției. Chiar dacă între timp echipa s-a întărit prin aducerea unor noi jucători, misiunea formației de pe litoral se anunță una dificilă. 

La Constanța vine tot SCM Timișoara, ultima formație întâlnită de echipa din strada Primăverii. Întâlnirea este programată să debuteze de la ora 15 și 30 de minute pe stadionul „Mihail Naca“ din Constanța. 

În cel de-al doilea meci de baraj pentru calificarea în semifinalele SuperLigii Naționale de rugby, Dinamo București primește vizita celor de la Universitatea Cluj, duminică, tot de la ora 15 și 30 de minute. CSA Steaua și CSM Știința Baia Mare sunt calificate direct în urma locului ocupat în clasament în momentul întreruperii campionatului. 

Competiția se va relua respectând toate normele în vigoare cuprinse în ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății și pe baza unui Protocol privind disputarea partidelor din SuperLiga CEC Bank aprobat în Colegiul Director din data de 21 august 2020.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233