dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, gata să devină CSM Constanța

HC Dobrogea Sud, gata să devină CSM Constanța
19 iulie 2022
Publicitate

HC Dobrogea Sud este aproape de a deveni istorie și să lase locul pe prima scenă a handbalului din România noului club al orașului, CSM Constanța. „Delfinii” s-au reunit ieri și au efectuat primul antrenament în Sala Sporturilor din Constanța. Pe lângă staff-ul tehnic al echipei, format din George Buricea, Ionuț Rudi Stănescu și Ionuț Pușcașu, la reunire a fost prezent și Andrei Talpeș, directorul general interimar al CSM Constanța. Astăzi, formația de pe litoral și-a aflat și adversara din primul tur preliminar al EHF European League.

După o vacanță destul de lungă, George Buricea a sunat luni adunarea la HC Dobrogea Sud. Pe lângă handbaliștii cu care HCDS a încheiat sezonul competițional, la primul antrenament au fost prezenți și cei patru jucători transferați în această vară. Alături de ei s-au aflat și Ionuț Nistor și Leon Raso, care au intrat și ei în programul de pregătire a echipei după ce au lipsit în cea de-a doua parte a sezonului trecut.

În cazul lui Alexandru Andrei, suporterii mai au de așteptat până să îl revadă din nou pe parchet. Acesta a suferit în luna mai o intervenție chirurgicală la genunchi și urmează acum un program de recuperare, astfel că va fi apt de joc abia la începutul anului viitor. La primul antrenament a fost prezent și directorul general interimar al CSM Constanța, Andrei Talpeș.

Potrivit oficialilor HCDS, au fost depuse deja actele pentru înscrierea echipei sub noua denumire la Federația Română de Handbal și la EHF, astfel că din această săptămână, HC Dobrogea Sud va preda ștafeta către CSM Constanța. Din păcate, parcursul european al noii echipe a orașului va începe cu un adversar foarte dificil, după tragerea la sorți ce a avut loc la Viena.

Potrivit țintarului, HC Dobrogea Sud Constanţa va întâlni în primul tur preliminar al EHF European League formația franceză Chambery Savoie, care a terminat pe 5 în ediţia trecută a campionatului din Hexagon. Prima manşă va avea loc în Sala Sporturilor din Constanța, pe 27 august, iar returul din Franţa, o săptămână mai târziu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233