dobroge.tv

Live

Farul merge după victorie la Mioveni

20 iulie 2022
Publicitate

Farul Constanța deschide vineri seară runda a doua a Superligii la fotbal. „Marinarii” evoluează pe terenul celor de la CS Mioveni, formație care a debutat cu o înfrângere în actuala ediție de campionat. În absența ultimilor jucători transferați în această vară, Hagi se va baza în această partidă pe același lot din victoria de duminică, cu FCU Craiova 1948.

Adversare la sfârșitul lunii trecute, într-un meci amical încheiat la egalitate, Farul Constanța și CS Mioveni se vor duela din nou la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul etapei cu numărul doi din Superligă. Dacă „marinarii” au debutat în noul sezon competițional cu o victorie pe teren propriu, argeșenii au suferit o înfrângere categorică în confruntarea cu FC Hermannstadt. Acest lucru nu îl impresionează pe Gheorghe Hagi, care se așteaptă la o partidă foarte grea vineri seară.

O deplasare cu o echipă foarte disciplinată, omogenă, care știe să lupte, cu un antrenor cu mare experiență, care a reușit să creeze un grup foarte bun acolo. Anul trecut s-au salvat fără probleme, anul ăsta au început mai greu, dar nu putem să ne luăm după rezultatul care a fost în prima etapă. Pentru mine este important toată munca care s-a depus anul trecut în clubul lor. Începând cu antrenorul, care a făcut o muncă extraordinară. Am jucat cu ei și în pregătire. E o echipă grea, o echipă greu de desfăcut, care stă în teren foarte bine, disciplinată din toate punctele de vedere, tactic în special, foarte bine”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Veniți la Farul în urmă nici două săptămâni, Băluță și Alibec mai au de așteptat până vor putea debuta în tricoul „marinarilor”. Pe lângă aceștia, de la confruntarea cu Mioveni vor lipsi în continuare și tinerii jucători care au evoluat la naționala „mică” în această vară.

Jucătorii, mai mult sau mai puțin, vor fi cei care au fost în lotul din prima etapă. Ceilalți încă nu sunt pregătiți pentru a face parte din lot, cei care au lipsit, așa că nu are rost să-i menționez, că oricum o să-i punem pe site”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

CS Mioveni – Farul Constanța, partidă ce contează pentru etapa a doua a Superligii la fotbal, se joacă vineri seară, cu începere de la ora 20.30, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233