dobroge.tv

Live

Farul vrea să își dubleze punctele

21 iulie 2022

Farul Constanța merge la Mioveni numai cu gândul la victorie. Câștigători în prima etapă, „marinarii” vor să revină sâmbătă acasă cu dublul punctelor adunate până acum în Superliga de fotbal pentru un start perfect de campionat. Vlad Morar, noul număr zece al constănțenilor, are planuri mari pentru acest sezon, chiar dacă în ofensiva Farului este o concurență aprigă pentru un loc de titular.

Publicitate

După o lună de pregătiri la munte și la mare, Farul Constanța a debutat duminică cu o victorie în Superligă. Constănțenii i-au învins pe oltenii de la FCU Craiova 1948 și vor acum să mai facă o victimă. „Marinarii” joacă vineri seară cu CS Mioveni în etapa a doua a noii ediții de campionat.

Ne așteaptă o partidă dificilă. Au pierdut la Mediaș cu cei de la Hermannstadt și cred că o să avem un meci foarte dificil, Sperăm să obținem cele trei puncte”, a declarat Vlad Morar, Farul Constanța.

Cred că ne va aștepta o partidă dificilă. Jucăm în deplasare și știm că Mioveni este o echipă care se apără, dar ne dorim cele trei puncte și ne dorim să facem un joc foarte bun”, a declarat Radu Boboc, Farul Constanța.

Pentru mine contează Mioveni de anul trecut. Îl știm, am jucat și în pregătire la Brașov cu ei și chiar asta le-am spus și jucătorilor, trebuie să fim pregătiți să luptăm, să facem un meci complet pe ambele faze. Trebuie să știm să atacăm foarte bine, să știm să-i desfacem. Așa e adversarul și cerințele la acest meci ne fac să jucăm foarte bine ofensiv cu tranziție negativă foarte bună și bineînțeles, să ne apărăm foarte bine la faze fixe”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Revenit în această vară sub comanda lui Gheorghe Hagi după ce a luat titlul cu Viitorul, Vlad Morar se declară încrezător în calitățile sale, în ciuda faptului că are concurență serioasă în atacul Farului o dată cu venirea lui Denis Alibec.

Concurența este benefică și sper să joace cel care se antrenează cel mai bine”, a declarat Vlad Morar, Farul Constanța.

CS Mioveni - Farul Constanța, contând pentru etapa a doua a Superligii, se joacă vineri seară, de la ora 20.30.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Omul nou

Reteta Sanatatii

Detartrajul dentar

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233