dobroge.tv

Live

Farul vrea revanșa în fața Chindiei

28 iulie 2022
Publicitate

Farul Constanța are un start perfect în Superligă. „Marinarii“ sunt pe primul loc în clasament, cu maximum de puncte, și speră să își păstreze parcursul și după confruntarea de mâine seară. La Ovidiu vine Chindia Târgoviște, formați care le-a pus mari probleme elevilor lui Gheorghe Hagi în confruntările de până acum. „Regele“ speră însă ca acum să găsească soluțiile care să îi aducă cea de a treia victorie stagională.

Chindia Târgoviște tinde să devină un coșmar pentru Farul Constanța. Cele două formații au disputat nu mai puțin de patru meciuri în ultimul an, în noua eră a Farului, și toate au fost câștigate de dâmbovițeni. 

Ultimul a avut loc chiar la începutul acestei luni, în cantonamentul din Poiana Brașov, când elevii antrenați de Adrian Mihalcea s-au impus cu 3-2. De atunci însă lucrurile au început să meargă prost pentru Chindia, care a obținut doar o remiză în cele două etape disputate până acum în Superligă. 

Hagi speră să profite de acest lucru și să întrerupă seria eșecurilor cu o victorie în meciul de vineri seară. Din fericire pentru Hagi, pentru această partidă se va putea baza pe majoritatea jucătorilor aduși la echipă în această vară.

Înaintea partidei dintre Farul și Chindia, „marinarii“ sunt pe primul loc al clasamentul, cu șase puncte din tot atâtea posibile. De partea cealaltă, oaspeții de vineri seară se află doar pe locul 13, cu un singur punct. Farul Constanța – Chindia Târgoviște, partidă ce contează pentru etapa cu numărul 3 a Superligii, se joacă la Ovidiu, cu începere de la ora 21 și 30 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233