dobroge.tv

Live

Benzar, aproape de a fi eroul Farului

03 august 2022
Publicitate

Revenit sub comanda lui Gheorghe Hagi în această vară, Romario Benzar a fost aproape de fi eroul Farului în remiza cu Chindia Târgoviște. Introdus în teren după pauză, fundașul a suferit o accidentare în finalul meciului, dar a terminat partida în teren pentru că Hagi efectuase toate schimbările. În ciuda acestor condiții, el a fost aproape de a înscrie golul victoriei în finalul meciului.

Nu mai aveam schimbări, am făcut ruptură și cum am putut, mi-am pus o fașă și mi-am schimbat postul. M-am dus în atac, nu am mai avut ce face. Din păcate, nu am reușit să luăm cele trei puncte, să-i bucurăm pe suporterii care au venit în număr mare să ne încurajeze. Ne pare rău, dar trebuie să continuăm pe același drum, să muncim și să marcăm mai mult.

Mă bucur că am venit, știu ce se cere aici, am mai lucrat cu domnul Hagi, este un proiect minunat și sperăm să avem rezultate împreună. Noi luăm fiecare meci în parte, încercăm să câștigăm, să marcăm pentru că asta este filosofia clubului, a domnului Hagi. Luăm fiecare meci în parte și sperăm să venim cu cele trei puncte de la Botoșani”, a declarat Romario Benzar, Farul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233