dobroge.tv

Live

Farul, gata de start în Liga a doua

01 septembrie 2020
Publicitate

Schimbată din temelii în pauza competițională după ce jumătate din lotul de jucători a fost înlocuit, noua echipă a Farului este gata de start în această seară într-un nou sezon în Liga a doua. „Marinarii“ lui Ianis Zicu vor avea parte încă de la început de un meci de foc, pe terenul lui Petrolul Ploiești, o echipă cu ambiții de promovare la finalul campionatului. 

 Partida din această seară se anunță una specială pentru căpitanul „marinarilor“, Paul Antoche. De altfel, arena Ilie Oană din Ploiești este și locul ultimei deplasări pentru constănțeni din sezonul trecut, atunci când Farul și Petrolul au terminat la egalitate, scor 0 la 0. 

 Înainte de plecarea spre Ploiești, elevii lui Ianis Zicu au avut parte de o surpriză din partea suporterilor, care au venit să îi încurajeze la ultimul antrenament înaintea debutului de campionat. Petrolul Ploiești – FC Farul Constanța, contând pentru prima etapă a Ligii a Doua, se dispută în această seară pe arena Ilie Oană cu începere de la ora 19 și 30 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233