dobroge.tv

Live

„Rada” și Boboc, transferați oficial

05 august 2022

Gheorghe Hagi și-a mai vândut una dintre „perle”. Eduard Radaslavescu, mijlocașul promovat la echipa mare în urmă cu mai puțin de un an, a fost transferat oficial la FCSB. Alături de el a plecat și Radu Boboc, unul dintre cei mai bine cotați jucători ai „marinarilor”. Ambii au acum ocazia de a evolua în cupele europene încă din acest sezon.

Publicitate

La numai o zi după anunțul lui Gigi Becali, transferurile lui Boboc și Radaslavescu de la Farul Constanța la FCSB a fost confirmat oficial astăzi de cele două cluburi. De altfel, cei doi jucători au și fost prezentați pe site-ul grupării din București, efectuând deja primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică.

Văzut drept unul dintre tinerii cu potențial ai Farului, Eduard Radaslavescu este un produs 100% al Academiei Gheorghe Hagi și a debutat în prima ligă pe 17 octombrie 2021. Tânărul internațional a înscris primul său gol în primul eșalon al fotbalului românesc în acest an, pe 9 aprilie, într-o victorie a Farului pe terenul celor de la FC Argeș.

De asemenea, deși craiovean la origini, Radu Boboc este și el format de Academia Gheorghe Hagi și a debutat în prima ligă pe 22 iulie 2018, într-o partidă cu FC Dunărea Călărași. El a adunat selecții la toate categoriile de loturi și a făcut parte din lotul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2021.

Potrivit președintelui Farului, Gheorghe Popescu, suma de transfer este fixă, însă gruparea constănțeană a păstrat și un procent dintr-o eventuală vânzare.

Publicitate

Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233