dobroge.tv

Live

„Rada” și Boboc, transferați oficial

05 august 2022
Publicitate

Gheorghe Hagi și-a mai vândut una dintre „perle”. Eduard Radaslavescu, mijlocașul promovat la echipa mare în urmă cu mai puțin de un an, a fost transferat oficial la FCSB. Alături de el a plecat și Radu Boboc, unul dintre cei mai bine cotați jucători ai „marinarilor”. Ambii au acum ocazia de a evolua în cupele europene încă din acest sezon.

La numai o zi după anunțul lui Gigi Becali, transferurile lui Boboc și Radaslavescu de la Farul Constanța la FCSB a fost confirmat oficial astăzi de cele două cluburi. De altfel, cei doi jucători au și fost prezentați pe site-ul grupării din București, efectuând deja primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică.

Văzut drept unul dintre tinerii cu potențial ai Farului, Eduard Radaslavescu este un produs 100% al Academiei Gheorghe Hagi și a debutat în prima ligă pe 17 octombrie 2021. Tânărul internațional a înscris primul său gol în primul eșalon al fotbalului românesc în acest an, pe 9 aprilie, într-o victorie a Farului pe terenul celor de la FC Argeș.

De asemenea, deși craiovean la origini, Radu Boboc este și el format de Academia Gheorghe Hagi și a debutat în prima ligă pe 22 iulie 2018, într-o partidă cu FC Dunărea Călărași. El a adunat selecții la toate categoriile de loturi și a făcut parte din lotul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2021.

Potrivit președintelui Farului, Gheorghe Popescu, suma de transfer este fixă, însă gruparea constănțeană a păstrat și un procent dintr-o eventuală vânzare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233