dobroge.tv

Live

Farul, derby pentru primul loc în Moldova

08 august 2022
Publicitate

Farul Constanța și FC Botoșani își dispută în această seară primul loc în clasamentul Superligii la fotbal. Cele două formații se află la două lungimii de liderul CFR Cluj, care are însă un meci în plus jucat, astfel că o victorie le-ar asigura pentru cel puțin o etapă șefia ierarhiei.

FC Botoșani și Farul Constanța încheie în această seară, de la ora 21, etapa cu numărul 4 în Superliga de fotbal. Aflate la egalitate de puncte, câte 7, cele două completează podiumul clasamentului, condus CFR Cluj și Rapid București, ambele însă cu un meci mai mult disputat. În aceste condiții, pe lângă punctele puse în joc, un succes i-ar asigura echipei câștigătoare și primul loc în ierarhie pentru cel puțin o etapă.

După ce i-a pierdut pe Boboc şi Radaslavescu, ambii transferaţi la FCSB, conducerea tehnică a grupării constănţene nu se va putea baza nici pe Constantin Grameni și nici pe Romario Benzar, ambii cu probleme medicale. În schimb, în lot se regăsește Denis Alibec, atacantul revenit la Farul în această vară și care n-a apucat să debuteze în formația pregătită de Gheorghe Hagi.

FC Botoșani – Farul Constanța, partidă ce contează pentru etapa a patra a Superligii, se joacă în această seară în Moldova, cu începere de la ora 21.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233