dobroge.tv

Live

Iancu, în premieră la naționala mare

02 septembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Gabriel Iancu este singurul jucător al fostei campioane a României, Viitorul Constanţa, convocat la prima acţiune a lui Mirel Rădoi la cârma naţionalei de seniori a României, pentru dubla din Liga Naţiunilor cu Irlanda de Nord şi Austria. 

Golgheterul sezonului trecut al Ligii Întâi, Gabriel Iancu a fost considerat unu dintre cei mai talentaţi jucători ai generaţiei sale. Pe vremea când era junior, atacantul a bifat prezenţe pentru naţionalele U17, U19 şi U21 ale României. Ultima prezenţă sub tricolor datează însă din luna octombrie a anului 2014, atunci când era căpitan al naţionalei de tineret, la 20 de ani, într-o înfrângere scor 1-2 cu Macedonia, într-un meci de verficarea. 

De atunci, cariera lui Iancu a avut mai degrabă coborâșuri, astfel că a ajuns să evolueze în Liga a doua poloneză, pentru ca apoi să revină în Liga Întâi, la FC Voluntari și Dunărea Călărași. Gheorghe Hagi i-a întins din nou o mână de ajutor și a reușit să îi relanseze cariera, astfel încât acum să aibă parte și de prima convocare la naționala de seniori a României.

Pe 4 şi 7 septembrie, naţionala României va întâlni Irlanda de Nord, la Bucureşti, pe Arena Naţională, şi Austria, la Klagenfurt, în primele două jocuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor. De asemenea, Iancu este dat ca și vândut în zona Golfului, în schimbul sumei de 800 de mii de euro. De altfel, tocmai pentru a fi menajat, el nici nu a fost folosit în ultima partidă din campionat a celor de la FC Viitorul, pierdută cu scorul de 0-3 în fața FCSB-ului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233