dobroge.tv

Live

Halep va juca la Roma

03 septembrie 2020
Publicitate

După ce au absentat în masă de la primul turneu de mare șlem de după pandemia de coronavirus, US Open, cele mai bune jucătoare ale lumii se vor confrunta în această toamnă la turneul de la Roma. Toate tenismenele din Top 20 WTA și-au anunțat deja prezența la turneul din capitala Italiei. 

Printre acestea se numără și Simona Halep, care este în continuare a doua jucătoare în clasamentul mondial. În cazul în care nu vor surveni modificări de ultim moment, potrivit organizatorilor, Principalele favorite vor fi liderul mondial Ashleigh Barty, urmată de Simona Halep, și Karolina Pliskova. Acestora li se vor mai alătura nume sonore precum Serena Williams, Elina Svitolina, Bianca Andreescu sau Naomi Osaka. 

Turneul de la Roma este al doilea la care participă Simona Halep, după reluarea circuitului profesionist de tenis feminin, întrerupt la începutul lunii martie, timp de cinci luni, din cauza pandemiei de coronavirus. Întrecerea din capitala Italiei este programat să se desfășoare în intervalul 14-21 septembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233